Eduardo Yáñez Juan del Diablo szerepével Eduardo Palomo előtt is tiszteleg

Aki látta annak idején a nagy sikerű ’Megveszem ezt a nőt’ című telenovellát, bizonyára emlékszik Eduardo Palomo-ra, aki nagyszerűen alakította a levitézlett nemesi család sarját, Federico Torres Landát. A tehetséges színész sajnos már nem lehet közöttünk, 2003-ban, fiatalon, 41 éves korában szívroham következtében hunyt el.

Az 1993-ban készült ’Vad szív’ című sorozatban ő játszotta Juan del Diablo szerepét, akit a film mostani verziójában egy másik ismert és tehetséges színész, Eduardo Yáñez alakít. Yáñez természetesen személyesen is ismerte, hiszen a ’Megveszem ezt a nőt’ című sorozatban együtt játszottak. Azt mondta Palomoról, hogy úgy érzi, még mindig velük van, és nagyon emlékezetes alakítást nyújtott a ’Vad szív’ főszereplőjeként. A telenovellát az ő emlékének is ajánlja. Tisztában volt azzal, hogy az összehasonlításuk elkerülhetetlen lesz, azonban elmondta, hogy ők ketten teljesen különbözőek, mindazonáltal minden tisztelete az övé, mert Eduardo Palomo zseniális volt.

Yáñez  úgy fogalmazott, hogy ez a szerep volt az eddig legnagyobb kihívás a karrierje során.

Filmbeli partnernőjének, Aracely Arambulának pedig ez a sorozat jelentette a nagy visszatérést a telenovellák világába. Gyermekei születése után, ahogy előre tervezte, kis szünetet tartott, ám most, hogy már több szerepben is sikerült megvalósítania magát, mint nő, és mint anya, ahogy mondja, szeretne színésznőként is újabb sikereket bezsebelni.

Yáñez nagy elismeréssel beszélt kolléganőjéről, szerinte egy szuper lány és nagyszerű színésznő. A forgatások alatt kétségtelenül kialakult némi vonzalom kettejük között, ami nem csoda, hiszen Eduardo nagyon jóképű férfi. Több ízben megválasztották már az év legvonzóbb férfijának, nemrégiben például egy spanyol magazin.

A színészt legutóbb Los Angelesben lehetett látni a ’Sztárok az életért’ nevű jótékonysági gálarendezvényen, melyet a St. Jude nevű gyermekkórház gyógyító munkájának és kutatásainak megsegítésére tartottak.

A kosztümös telenovella valódi szerelmespárt is szült, a Jimenát alakító francia származású Angelique Boyer és a Gabrielt játszó Sebastián Zurita személyében. Ők ketten jelenleg mint fiatal jegyespár élik igencsak zsúfolt mindennapjaikat, ugyanis a sorozat befejezése óta több új szereppel is megkeresték már a fiatalokat.

Cikk frissítése (2011.július 9.): Angelique és Sebastián már nem alkot egy párt. A színésznő franciaországi rokonoknál vendégeskedik, Zurita pedig a karrierje érdekében egy időre Los Angelesbe költözött, és nem tudja, hogy mikor tér vissza Mexikóba.

Fotók: Televisa

Kapcsolódó cikk:

Eduardo Yáñez, a vonzó”‘vadember

Random Posts