Cristian de la Fuente szenvedélye a családja

A chilei születésű színésznek a család a mindene: felesége, Angélica Castro színésznő-modell, aki 2002 óta hű párja, és kislánya, Laura Isabel, akinek a születése tervezett volt, mégis meglepetést okozott.

A pár előre eltervezte, hogy mikor vállalnak gyermeket, mégis mindig mikor azt hitték, hogy már úton van a trónörökös, a babának semmi jele nem volt. Emiatt felesége el is ment az orvosához, hogy tegyen valamit annak érdekében, hogy végre teherbe essen. A doktor megvizsgálta, majd közölte, hogy már nem kell csinálnia semmit, ugyanis Angélica gyermeket vár.

Ez egy csodálatos pillanat volt az életükben. A kislány a nagymamák után kapta a nevét. Laura Angélica nagyijának, Isabel pedig Cristian nagymamájának volt a neve. Mindkét asszony csodálatra méltó volt, és a házaspár azt szeretné, ha kislányuk örökölné tőlük óriási energiájukat.

 

Feleségével és kislányával

 

Angélicának gyermekpszichológiából is van képesítése, és ezért nagyon sokat tud a gyermeknevelésről. Emiatt néha vitába keveredik férjével, aki ha valamit rosszul csinál a kislánnyal kapcsolatban, rögtön fejmosást kap feleségétől.

Cristian azzal védekezik, hogy csak azt szeretné, hogy lánya megkapja a kellő szabadságot, hogy felfedezhesse a körülötte lévő világot.

Laura Isabel nem is szenved hiányt semmiben, kiegyensúlyozott gyermek, sokat nevet, és ezzel az apukáját is boldoggá teszi. A színésznek nagyon tetszzik lányában a kitartása, mert ez önmagára emlékezteti.

Ő sem adott fel soha semmit az életben. Miután megnyert egy chilei férfi szépségversenyt, felkerekedett, hogy meghódítsa a filmvilágot. Hollywoodban még Sylvester Stallonéval és John Travoltával is játszott közös filmben.

Felesége mindenben támogatja. Jelenleg a ’Vad szív’ Renatojaként láthatják a nézők. A szerep kedvéért az egész család, Napoleón nevű kutyájukkal együtt Los Angelesből Mexikóba.költözött.

Cristian de la Fuente azt reméli, hogy ez a telenovella újabb mexikói sorozatszerepek előtt nyitja meg az utat számára.

 

Random Posts

 • Fogyás után még látványosabb a narancsbőr? Mit tehetünk ellene?

  A legtöbben úgy gondolják, hogy a sikeres súlycsökkenéssel a narancsbőr tünetei is enyhülnek majd, ennek ellenére ez az esztétikai probléma […]

 • Tejberizs / tejbegríz

  Egy liter tejet felteszünk főni takaréklángon. Beleteszünk egy csipet sót, 10 dkg vajat. Mikor már langyos a tej, hozzáadunk 5-6 […]

 • Kockázatos-e a férfiakra a kerékpározás?

  A kerékpározás nem károsítja a férfiak szexuális egészségét egy új tanulmány szerint, melyben futók, úszók és kerékpárosok adatait hasonlították össze. […]

 • Tudta, mi mindent kap kutyájától?

  Bár az a kifejezés, hogy a kutya az ember legjobb barátja, csak a 19. századtól ismert, ezek a hűséges négylábúak […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.