Mario Cimarro nem szeszélyes, csak profi

A test, melyet Lorena Rojas kíván a 2005-ben készült ’Második élet’ című telenovellában, meglehetősen ellentmondásos embert takar. Mario Cimarroról nem mindig nyilatkoznak hízelgően a kollégái, akik szerint a 40 éves színész sokszor önfejű, durva és erőszakos.

A panaszkodó színészkollégák között van Lorena Rojas, Ana Silvetti, Ninel Conde, Harry Geither és Carolina Tejera is.

Egy színésznő biztosan nem fog rá rosszat mondani, és ez a múltban sem tette meg soha, Vanessa Villela, aki Ángela Donosot alakítja a sorozatban, ugyanis két évvel ezelőtt még jegyesek voltak. Mario Cimarro 2009 novemberében boldogan újságolta el, hogy a nő, akit szeret, végre hozzámegy feleségül. Az esküvő elmaradt, és egy év után szakítottak, de a legújabb hírek szerint Vanessa és Mario ismét szerelembe estek.

A színész a közelmúltban fejezte be legújabb sorozatát, a ’Los herederos Del Monte’ –ét (Del Monte örökösök). A produkciót az amerikai Telemundo stúdió készítette, és a hírek szerint további főszerepre szeretnék felkérni a színészt.

A Telemundo-val már korábban is dolgozott ’Az árulás’ című sorozat kapcsán, ám ezután elváltak az útjaik, a színészt úgymond rossz magaviselet miatt elbocsátották, miután figyelmeztetésképpen elsütötte a fegyverét, hogy elijesszen néhány alkalmazottat, akik nem hagyták őt aludni. Az eset Kolumbiában történt, ahol a forgatás is zajlott.

A színész ígéretet tett arra, hogy „jól” fog viselkedni, ám a ’Del Monte Örökösök’ során a kollégái újfent rossz véleménnyel voltak róla, és azt mondták, Mario elviselhetetlenebb, mint valaha. Az egyik jelenetben például megtagadta, hogy kolléganője pofon üsse, holott ez benne volt a forgatókönyvben, de Mario úgy érezte, hogy ez ’lelassítaná’ az ő karakterét.

A múlt évben a ’Mar de Amor’, azaz ’A szerelem tengere’ című sorozattól kellett távoznia, ugyanis gyakran előfordult, hogy nem jelent meg a felvételeken.

Mindezek ellenére a főszereplésével készült sorozatok nagyon sikeresek, és igen magas nézettséget hoznak. A ’Második élet’-ben nyújtott alakításáért két díjban is részesült, mint legjobb TV-színész (ACE-díj), és mint a legjobb nemzetközi színész (Amerikai Orchidea Társaság díja)

Mario Cimarro elismeri, hogy tud néha arrogáns lenni, de szerinte ez inkább csak a múltban fordult elő, mikor még tapasztalatlan volt. Az évek során megtanult csapatban dolgozni, és saját bevallása szerint egyáltalán nem szeszélyes ember, csak megköveteli, hogy tiszteljék, ami a profizmus jele.

Szerinte túlságosan azonosították őt egyik korábbi sorozatának, a 2004-es ’Pasión de Galvanes’-nek a főhősével, Juan Reyesszel, aki egy primitív, erőszakos fickó volt. De ő nem ilyen a valóságban, állítja. Ha a felvételek során erőszakos is volt, az csak annak köszönhető, hogy a szerepére összpontosított, hiszen természetesen mindig az az érdeke, hogy az általa megformált karakter valóságos legyen a nézők szemében.

 

Mario Cimarro nem törődik a negatív megjegyzésekkel, meg kellett szoknia, hogy ha az ember híres és népszerű, akkor beszélni fognak róla.

Őt csak a családja érdekli, azt mondja, ők a legfontosabbak az életében, és menyasszonya, akivel nagyon boldog. Az életével pedig elégedett.

Fotó: esmas

 

Random Posts

 • A joghurtfogyasztás csökkenti a magas vérnyomás kockázatát

  Az élőflórás joghurt fogyasztása nem csak bélrendszerünk egészsége, bélflóránk és immunrendszerünk számára hasznos, hanem azért is, mert csökkenti a magas […]

 • Megfulladhatunk a klímaváltozás miatt?

  A globális felmelegedés okozta oxigénszint csökkenés nagyobb veszélyt jelent a földi élővilágra, mint az árvizek –állítja a Leicester Egyetem új […]

 • Hatásos az aszpirin a prosztatarák kezelésében

  A rendszeresen fogyasztott aszpirin növeli a prosztatarákban szenvedő férfiak túlélési esélyét, ezt állítja az egyesült államokbeli Texasi Orvosi Központ egyetemének […]

 • Az anyatejjel táplált gyerekeknek erősebb az immunrendszere

  Eddigi kutatások számos esetben bebizonyították, hogy annak a gyermeknek, akit édesanyja az első hat hónapban szoptatott, ellenállóbb lesz a szervezete […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.