Teri Hatcher nem szívesen emlékszik a gyermekkorára

A színészek sokszor fura módon önmagukat alakítják a filmvásznon. A 46 éves színésznőre is saját élete köszön vissza a ’Született feleségek’ Susan Mayer-ének szerepében. A valóságban ő is elvált, egyedülálló anyuka, aki próbál sikeresen helytállni gyermeke nevelésében, miközben nem kis erőfeszítést tett annak érdekében, hogy legyőzze ellenérzéseit volt párjával kapcsolatban.

A Golden Globe-díjas Teri Hatcher már régen kinőtte a szexi cicababaként való beskatulyázást, ami pályája elején a 80-as és 90-es évek elején nagyon is jellemző volt.  A ’Született feleségek’ előtt leginkább három szerepe volt ismert a közönség előtt. Az 1989-es ’Tango és Cash’-ben Sylvester Stallone kishúgát játszotta, az 1993-97 között futó ’Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai’ című sorozatban nagyon hitelesen alakította a megalkuvást nem ismerő újságírónő karakterét. Az 1997-es ’A holnap markában’ című filmben nem volt jelentős szerepe, mégis fontos állomás volt karrierjében, hogy Bond-lány lehetett Pierce Brosnan oldalán.

Eközben magánélete is fordulatot vett. 1994-ben feleségül ment Jon Tenney színészhez (ez volt a színésznő második házassága), három évvel később pedig megszületett lányuk, Emerson Rose. Terit nem érdekelte, hogy a neve elhomályosulhat Hollywoodban, úgy döntött, lelkiismeretes anya lesz, és a karrier helyett a lányát választotta. Döntésében saját keserű élményei is szerepet játszottak: annak idején édesanyja sokat dolgozott, és keveset volt otthon, de ha mégis, abban sem volt sok köszönet, mert a szülei rengeteget veszekedtek.

Kaliforniában nőtt fel, Sunyvale-ben, egy fizikus apa és egy számítógépes programozó édesanya egyetlen gyermekeként. Mindketten nagyon elfoglaltak voltak, Terry csak 11 éves volt, de minden este neki kellett a vacsorát elkészítenie. Ezt nem bánta, csak a hatalmas magányt, amit érzett, mert sokszor volt egyedül. Szülei tele voltak problémákkal, konfliktusokkal, nem beszélték meg a dolgaikat, csak harcoltak egymással. Ennek ellenére a mai napig együtt vannak.

Azt sem vették észre, hogy Terit más is bántja. A színésznő csak 1996-ban vallotta be, hogy egyik nagybácsija molesztálta őt ötéves korában.

Teri nem hibáztatja őket semmiért, és szerencsére édesapja és édesanyja jobb nagyszülőnek bizonyulnak, mint amilyen szülők voltak.

Teri próbál pozitívan hozzáállni a múlthoz, szerinte a sok nehézség megtanítja az embert, hogy túléljen és megerősödjön lelkileg.

Ő nem tette meg azt, amit a szülei, akik nem léptek ki egy rossz kapcsolatból. Miután megromlott a házassága, 2003-ban, 9 évnyi házasság után elvált férjétől. Úgy gondolja, mindent megtettek, hogy helyrehozzák kapcsolatukat, de ez nem sikerült. Nem akart egy boldogtalan házasságban élni, de sosem fog hozzászokni ahhoz sem, hogy lánya édesapja nem él velük.

A színésznő mára megszokta, hogy nincsen  komoly kapcsolata, nem tudna megbarátkozni a gondolattal, hogy egy harmadik fél lépjen be a lányával közös életébe, aki szerinte nem is lenne igazán része Emerson életének. A lánya körüli teendők kitöltik az életét, akár hajnalig is képes fent maradni, ha például az iskolai osztálybulira csokis sütiket kell készíteni.

 

Fotó: wallpaper.celebritypc.com

 

Random Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.