Eddie Cibrian együtt edz feleségével

A 38 éves színész és felesége, a 28 esztendős LeAnn Rimes, ha tehetik, együtt járnak az edzőterembe. LeAnn imád tornázni, egy héten legalább ötször megfordul az edzőteremben, és ez meg is látszik rajta. Az énekesnő-színésznő az utóbbi hónapokban nagyon lefogyott, de férje megvédi őt: szerinte a felesége egészséges, egyáltalán nem sovány, és csodásan néz ki.

A szerelmesek tulajdonképpen friss házasok, idén áprilisban mondták ki a boldogító igent.

A ’Harmadik műszak’ sztárja azért szívesebben kosárlabdázik vagy golfozik.Következő sorozatában, a ’Playboy Club’-ban főszerepet kapott, ahol egy fiatal és sikeres playboyt, Nick Daltont alakítja, akinek valami különös titok lappang a múltjában.

Feleségével a forgatás miatt kis időre Chicagoba költöztek.

LeAnn Rimes /www.flickr.com/photos/yodelanecdota/

A pár egyébként New Yorkban él, ami a színész szerint igen nagy kihívás, mert ez egy őrült város, és sosem lehet tudni, mi fog történni az utcán.

Hazánkban a ’Harmadik műszak’ tűzoltójaként ismerik legtöbben. A valóságban is sok tűzoltó van a barátai között, a sorozatban pedig igazi tűzoltók is játszottak, akik minden jelenet előtt elmondták, hogy egy igazi profinak hogyan kell viselkednie a felvenni kívánt helyzetben.

A vallásos szerep sem idegen tőle, 2000-ben a bibliai Józsefet alakította egy kétrészes sorozatban, és ennek kapcsán Budapesten és Marokkóban is járt. A forgatás során sokat utazott, és ezt nagyon élvezte.

Sok színész egy vallásos témájú film után azt nyilatkozza, hogy az megváltoztatta az életét. De Eddie Cibrian nem mond ilyet. József szerepe és maga forgatás, a lenyűgöző helyszínek elbűvölték, de ettől az élete és a szemléletmódja nem változott meg.

Fotó/Eddie Cibrian/: browsebiography.com

 

 

Random Posts

 • Ezek az élelmiszerek segíthetnek a depresszió leküzdésében

  Kedveli az erjesztett élelmiszereket? Szereti a kimcsi, a savanyú káposzta, a joghurt, a kefir, a kombucha, a mizó és a […]

 • Agresszívvé válnak a díszhalak egy szűk akváriumban

  Ingerszegény, szűk akváriumban a díszhalak agresszívé válnak – derítették ki a Case Western Reserve Egyetem kutatói. “Úgy tűnhet, hogy nincs túl […]

 • A spenót erősíti az izmokat

  A spenót. Sokaknak gyermekkori rémálma, és így persze felnőttként sem akarnak megbarátkozni vele. Akik szeretik, azoknak érdemes tudni, hogy a […]

 • Rákkeltő növények: az aflatoxin hatása

  Az aflatoxinok az Aspergillus penészgombák (Aspergillus flavus és az Aspergillus parasiticus ) által termelt mérgező vegyületek. Főként meleg égövi, csapadékos éghajlatú országokban fordul […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.