Eddie Cibrian együtt edz feleségével

A 38 éves színész és felesége, a 28 esztendős LeAnn Rimes, ha tehetik, együtt járnak az edzőterembe. LeAnn imád tornázni, egy héten legalább ötször megfordul az edzőteremben, és ez meg is látszik rajta. Az énekesnő-színésznő az utóbbi hónapokban nagyon lefogyott, de férje megvédi őt: szerinte a felesége egészséges, egyáltalán nem sovány, és csodásan néz ki.

A szerelmesek tulajdonképpen friss házasok, idén áprilisban mondták ki a boldogító igent.

A ’Harmadik műszak’ sztárja azért szívesebben kosárlabdázik vagy golfozik.Következő sorozatában, a ’Playboy Club’-ban főszerepet kapott, ahol egy fiatal és sikeres playboyt, Nick Daltont alakítja, akinek valami különös titok lappang a múltjában.

Feleségével a forgatás miatt kis időre Chicagoba költöztek.

LeAnn Rimes /www.flickr.com/photos/yodelanecdota/

A pár egyébként New Yorkban él, ami a színész szerint igen nagy kihívás, mert ez egy őrült város, és sosem lehet tudni, mi fog történni az utcán.

Hazánkban a ’Harmadik műszak’ tűzoltójaként ismerik legtöbben. A valóságban is sok tűzoltó van a barátai között, a sorozatban pedig igazi tűzoltók is játszottak, akik minden jelenet előtt elmondták, hogy egy igazi profinak hogyan kell viselkednie a felvenni kívánt helyzetben.

A vallásos szerep sem idegen tőle, 2000-ben a bibliai Józsefet alakította egy kétrészes sorozatban, és ennek kapcsán Budapesten és Marokkóban is járt. A forgatás során sokat utazott, és ezt nagyon élvezte.

Sok színész egy vallásos témájú film után azt nyilatkozza, hogy az megváltoztatta az életét. De Eddie Cibrian nem mond ilyet. József szerepe és maga forgatás, a lenyűgöző helyszínek elbűvölték, de ettől az élete és a szemléletmódja nem változott meg.

Fotó/Eddie Cibrian/: browsebiography.com

 

 

Random Posts

 • Az alváshiány 5 legsúlyosabb következménye

  Az elmúlt évtizedekben jellemzően egyre csökken az alvásidő a felnőtt népesség körében, későn fekszünk, korán kelünk. Sokan természetesnek tartják, hogy […]

 • A rovarok jelenthetik a választ a jövő élelmiszerellátási problémáira

  A ganajtúró bogarak és a hangyák jelenthetik a megoldást a jövő élelmiszerellátási problémáira – állítják brit kutatók, akik egy speciális […]

 • Tűzhalak fenyegetik a korallzátonyokat

  A Karib-térségben és az Egyesült Államok atlanti partvidéke mentén húzódó korallzátonyokat egyre jobban fenyegeti egy invazív faj, a tűzhal. Ezek […]

 • Köménymag: a legjobb gyógynövény az emésztés javítására

  A köménymagot elsősorban mint fűszernövényt ismerjük, hazánkban számos étel finom hozzávalója. Igazi kultusza azonban Indiában van, ahol a hagyományos indiai […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.