Hollywood legújabb szívtiprói

Úgy tűnik, a hollywoodi álomgyár nem csupán a jó filmek, hanem a vonzó és ígéretes tehetségű színészek kiapadhatatlan forrása is. A legújabb generáció tagjai máris készen állnak, hogy meghódítsák a közönség szívét. Ideje, hogy fejbe véssük arcukat, mert a jövőben egyre több produkcióban láthatjuk majd őket.

Henry Cavill, az acélember

A 28 éves angol fiatalembert már sokan ismerhették korábban is a ’Tudorok’ című sorozat Charles Brendonjaként, de Superman szerepében még szélesebb körben fogják tudni a nevét. Erre már ő is nagyon várt, hiszen korábban olyan filmek főszerepétől esett el, mint a Batman: Kezdődik!’, vagy a ’Casino Royal’.

Acélemberként erős fizikumra kellett szert tennie, és ennek megtartására a továbbiakban is ügyelnie kell, hiszen valószínűleg számos új szerepre is felkérik majd. A hölgyek viszont már csak álmodozhatnak róla, ugyanis a szíve foglalt. Májusban jelentette be eljegyzését Ellen Whitaker angol díjugrató lovarnővel. Henry egy igazi úriember, a nagy kérdést egy hollywoodi hotelben tette fel választottjának, természetesen miután előzőleg telefonon keresztül kérte az édesapa belegyezését.

 

Amerika Kapitány: Chris Evans

A szuperprodukció elején egy kis trükköt bevetve Christ egy vékonydongájú srácként láthatjuk, Amerika Kapitányává változva azonban már megcsodálhatjuk, a sokak szerint „botrányosan jó” testét. Nevét szélesebb körben 2005 óta ismerik, miután a ’Fantasztikus Négyes’-ben Johnny Stormot, azaz Fáklyát alakította. A karrierje ezután indult be igazán. De az amerikai lapok már 2004-ben is új csillagként emlegették a ’Mobil’-ban nyújtott alakítása után, ahol Kim Basingerrel és Jason Stathammel játszott együtt.

Mikor elolvasta ’Amerika Kapitány’ forgatókönyvét, nem habozott elvállalni Steve Rogers szerepét, és még azt sem bánta, hogy a szerep kedvéért szigorú diétát és edzéstervet kellett követnie, hogy egy kis extra izomzatra tegyen szert.

Chris Evans Amerika Kapitányként

A ’True Blood’ sztárjai

Az ’Inni és élni hagyni’ főszereplői sem hagyják hidegen a női nézőket., és ezt nem csak remek játékuknak, hanem vonzó külsejüknek is köszönhetik. Persze a vámpírbőrbe bújt színészek nem először csavarják el a lányok fejét a filmtörténelem során, elég csak Brad Pittre (Interjú a vámpírral) vagy David Boreanazra (Angel) gondolni.

Alexander Skarsgard /freeimagesfun.blogspot.com/

Alexander Skarsgard már hétévesen belecsöppent a filmvilágba, ám ő úgy érezte, a színészet nem neki való. A svéd származású Alexander szülei is színészek voltak, de ő nem vágyott a hírnévre. Tizenkilenc évesen a svéd hadseregben katonai szolgálatot teljesített másfél éven át, majd az észak-angliai Leeds Egyetemen tanult.

Csak miután komolyan elkezdett gondolkodni jövőbeli tervein, döntött úgy, hogy mégis kipróbálja magát a filmvásznon. A ’True Blood’ Eric Northamének szerepében minden hölgy megcsodálhatja szőke haját, ragyogó kék szemeit és daliás termetét. A színész júliusban szakított Kate Bosworth színésznővel, akivel két éven keresztül alkottak egy párt.

 

Joe Manganiello /Fotó:tvfanatic.com/

Joe Manganiello ugyan nem vámpírt alakít Alcide Herveaux szerepében, de ő is prédára les vérfarkasként. A színész szicíliai, osztrák, német és örmény felmenőkkel is büszkélkedhet. Már a középiskolában az iskolai tévéstúdióban is tevékenykedett, hétvégenként pedig a barátaival készített amatőr kisfilmeket. Egyetemi évei alatt színházi darabokat írt és szerepelt bennük, és a klasszikus színház minden ágát behatóan tanulmányozta.

A ’True Blood’ már a kedvenc sorozata volt, mikor csatlakozott a stábhoz. A szerepre alaposan felkészült mentálisan és fizikálisan is – utóbbi bizonyára nem okozott gondot, mert korábban bokszolt, – és még arra is szakított időt, hogy a farkasok életét tanulmányozza.

Joe szintén elkelt már, 2010 októberében jegyezték el egymást Audra Marioe színésznő-modellel.

 

 

Ian Somerhalder /Fotó: Ema Martins/

És egy újabb vámpír, Ian Somerhalder, akit látva nem is kell csodálkoznunk, hogy modellként kezdte karrierjét. A filmszakmában az első áttörést Boone Carlyle szerepe hozta meg számára a ’Lost – Eltűntek’ című sorozatban, de feltűnt a ’Smallville’ és a ’CSI:Miami’ sorozatokban is. A ’Vámpírnaplók’-ban egy veszélyes, de humoros vámpírt alakít, aki szerelmes öccse barátnőjébe.

Ian bevallottan imádja a macskákat, kedvenc színésze Sean Penn, és meggyőződéses környezetvédő. 2010-ben létrehozott egy alapítványt a kóbor állatok megsegítésére. A színész több környezetvédelmi akcióban is részt vesz, hogy ezáltal is felhívja az emberek figyelmét a környezetvédelem fontosságára.

 

Ők tehát mindannyian új csillagok Hollywood egén, és elnézést kérünk azoktól, akik most helyhiány miatt kimaradtak ebből a ’csokorból’.

 

Fotó/Henry Cavill/: Savid Shankbone

Random Posts

 • Az általános elhízás miatt nem kap figyelmet a vészes soványság

  Az általános elhízás jelentette gondok miatt nem kap figyelmet a vészes soványság a gyerekek körében – mutatnak rá brit kutatók. […]

 • Ez a világ egyik legtöbb műanyagrészecskét tartalmazó folyója

  A Rajna a világ műanyagrészecskékkel leginkább fertőzött vizeinek egyike svájci tudósok tanulmánya szerint. Különösen sok mikrorészecske található a folyó Ruhr-vidéki […]

 • Kapros tojásleves

  4 evőkanál olajat kis fazékba teszünk. 2 csapott fakanál lisztet teszünk bele, megpirítjuk zsemleszínűre. Beleteszünk két kávéskanálnyi friss kaprot. Átkeverjük, […]

 • A csoki nekünk jó, de a kutyusnak nem!

  Az étcsokoládé fogyasztása nagyon egészséges, napi 2-3 kocka hozzájárul egészségünk megőrzéséhez. A már a csomagolópapír zörgésére is odasiető kutyusunknak viszont […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.