Jennifer Lopez és Sandra Bullock is csak előre néz

A két díva csak a jövőre koncentrál. Jennifer Lopez hét év házasság után érezte úgy, hogy ki kell lépnie a kapcsolatból, és Sandra Bullock is egy fájdalmas váláson van túl. 

Ám mindketten igyekeznek összeszedni magukat, és megújult erővel vágnak a munkájukba.

Jennifer Lopez és Marc Anthony sokáig a tökéletes család megtestesítői voltak. A színésznő-énekesnő szerint a szakításuknak két oka volt: az önbecsülése, és az igény, hogy úgy bánjanak vele, ahogy szeretné.

Szerinte néha nem vesszük észre, hogy túl sok kompromisszumot kötünk az életünkben, és emiatt nem látjuk, ha nem a számunkra megfelelő partnerrel vagyunk, és már a párunk sem tud önmaga lenni.

Ahogy mondja, szereti önmagát annyira, hogy még idejében lezárja kapcsolatát.

A házasságukat hasztalan próbálták megmenteni, szomorú, hogy ez nem sikerült. De a szerelembe vetett hitét nem vesztette el. Marc Jennifer számára mindig különleges helyet fog elfoglalni a szívében, mint a gyermekei apja.

Most pedig arra koncentrál, hogy jó anyja legyen 3 éves ikergyerekeinek, Maxnak és Emmenek, és sikeresen helyt álljon munkájában.

Jelenleg is forgatja a ’What to Expect When You’re Expecting’ című filmjét, mely 2012 májusában kerül mozikba, és ismét ő lesz az amerikai zenei tehetségkutató, az American Idol egyik zsűritagja.

Sandra Bullock sem tudhat felhőtlen évet maga mögött. A nagy nyilvánosság előtt zajlott le botrányos válása Jesse Jamesszel, aki házasságuk alatt többször is megcsalta őt.

Egyetlen örömteli esemény életében, hogy tavaly sikerült örökbe fogadnia Louis nevű kisfiát.

A kicsi még csak tizenkilenc hónapos, de Sandra máris úgy döntött, hogy visszatér a filmvilágba. Nem bánkódik hűtlen párja után, vidám, lelkes és energikus közeli barátai szerint. Ryan Reynolds is kiveszi részét a színésznő támogatásában. A közelmúltban együtt utaztak Wyomingba egy kis kikapcsolódásra, ahová a színésznő a kisfiát is magával vitte. De barátságnál többről nincsen szó közöttük, állítják. Tíz éve jó barátok, és úgy támogatják egymást akár két testvér.

Új filmjében, a ’Gravity’-ben, ami egy sci-fi-thriller, egy túlélő űrhajóst alakít George Clooney oldalán. A film jövő év novemberében kerül a mozikba.

 

 

 

Random Posts

 • Mit tehetünk terhességi derékfájás esetén?

  A terhességi derékfájás igen gyakori panasz, és alaposan megkeserítheti a várandós kismamák mindennapjait. Becslések szerint minden második nőt érint a […]

 • Ülj a földre, ne a blökire!

  A kisgyerekek hajlamosak lovacskának nézni a család kutyáját, s néhány szülő meg is engedi, hogy gyermeke a kutya hátára üljön. […]

 • Aracely Arambula nem tart igényt volt férje segítségére

  A mexikói színésznő két éve vált el énekes férjétől, és magára maradt két kisfiával. A volt férj semmilyen támogatást nem […]

 • Marlboro Man – A világ legbefolyásosabb embere, aki sosem létezett

  A Marlboro cigaretta reklámkampányát minden idők egyik legbriliánsabb kampányának tartják. A cigarettázó cowboy eltűnése után még számos reklámarca létezett a […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.