Aracely Arambula nem tart igényt volt férje segítségére

A mexikói színésznő két éve vált el énekes férjétől, és magára maradt két kisfiával. A volt férj semmilyen támogatást nem nyújt számukra, de Aracely nem is tart erre igényt, egyedül is gondoskodni tud gyermekeiről. Csak azt sajnálja, hogy gyermekei nem az apjukkal fognak felnőni.

 Aracely Arambula 1975 márciusában született Chihuahuában, és már egész kicsi kora óta szeretett szerepelni. Tizennyolc évesen, miután számos szépségversenyt megnyert, úgy döntött, hogy a színjátszásnak szenteli az életét. A művészeti iskolának még csak a harmadik évét végezte, mikor megkapta első szerepét egy tévésorozatban. Első főszerepét az 1998-as ’Sonadoras’- ’Szerelmes álmodozók’ című fiatalokról szóló telenovellában kapta, amit hazánkban is vetítettek.

Eközben színházban is több darabban szerepelt, és a zenei világban is sikereket ért el.

 2006-ban a híres és ellentmondásos személyiségű énekes, Luis Miguel felesége lett. 2007-ben megszületett Miguel nevű kisfiuk. Az anyai teendők mellett a színésznő a televízióban is szerepelt, egy családi műsort vezetett, 2008-ban pedig életet adott második kisfiának, aki a Luis Miguel nevet kapta.

Boldogsága nem tartott sokáig, 2009-ben a férje, Luis Miguel életében több nő is megfordult, a színésznő pedig azonnal véget vetett a házasságának.

Aracely kezdetben tagadta, 2011 februárjában viszont már elismerte, hogy volt férje semmilyen anyagi támogatást nem nyújt gyermeki neveléséhez. De nem áll szándékában, hogy jogi úton bírja rá a fizetésre.

 A színésznő testvére, Leonardo szerint, Aracely egyedül is tökéletesen megállja helyét, mindent biztosít gyermekei számára, amire szükségük van, ezért dolgozik, és remekül boldogul már két éve.

Szerinte, ha az énekes nem akarja látni őket, az az ő problémája, bár a gyerekekért mindkét szülőnek felelősnek kellene éreznie magát.

 Aracely régi vőlegénye és jó barátja, Rodrigo Vidal színész és felesége támogatják a színésznőt.

Vidal szerint Aracely egy intelligens, csodálatra méltó, erős nő, aki nagyszerű és követendő példát jelent az egyedülálló anyukák számára.

A 2009-ben készült ’Vad szív’ című sorozat jelentette számára a visszatérést a telenovellák világába gyermekei születése után. Ahogy mondja, az anyai örömök után szeretne ismét színészi sikereket is elérni.

Fotó: Jorgemoralesmata

 • A hibiszkusz tea pozitív hatásai

  Az enyhe magas vérnyomásban szenvedőknek érdemes beépíteniük a hibiszkusz teát a mindennapjaikba, mert napi fogyasztásával elérhetik, hogy vérnyomásuk a normál […]

 • Úgy szoknak rá a halak a műanyagra, ahogy a tinik a gyorsételekre

  A fiatal halak ugyanúgy rászoknak a tengerekben a műanyagrészecskék fogyasztására, ahogy a tinédzserek az egészségtelen gyorséttermi ételekre – állapították meg […]

 • A nukleáris katasztrófák következményei

  A fukushimai katasztrófa ugyanazt a legmagasabb, 7-es besorolást kapta, mint az 1986-ban bekövetkezett csernobili atomerőmű-robbanás. Az azonos besorolás ellenére mégis […]

 • Termográfia vagy mammográfia?

  A termográfia korunk egyik legkorszerűbb diagnosztikai eljárása, melynek során egy infravörös hőérzékelő kamera segítségével feltérképezik a test különböző felszíneinek hőkibocsátását. […]