Aracely Arambula nem tart igényt volt férje segítségére

A mexikói színésznő két éve vált el énekes férjétől, és magára maradt két kisfiával. A volt férj semmilyen támogatást nem nyújt számukra, de Aracely nem is tart erre igényt, egyedül is gondoskodni tud gyermekeiről. Csak azt sajnálja, hogy gyermekei nem az apjukkal fognak felnőni.

 Aracely Arambula 1975 márciusában született Chihuahuában, és már egész kicsi kora óta szeretett szerepelni. Tizennyolc évesen, miután számos szépségversenyt megnyert, úgy döntött, hogy a színjátszásnak szenteli az életét. A művészeti iskolának még csak a harmadik évét végezte, mikor megkapta első szerepét egy tévésorozatban. Első főszerepét az 1998-as ’Sonadoras’- ’Szerelmes álmodozók’ című fiatalokról szóló telenovellában kapta, amit hazánkban is vetítettek.

Eközben színházban is több darabban szerepelt, és a zenei világban is sikereket ért el.

 2006-ban a híres és ellentmondásos személyiségű énekes, Luis Miguel felesége lett. 2007-ben megszületett Miguel nevű kisfiuk. Az anyai teendők mellett a színésznő a televízióban is szerepelt, egy családi műsort vezetett, 2008-ban pedig életet adott második kisfiának, aki a Luis Miguel nevet kapta.

Boldogsága nem tartott sokáig, 2009-ben a férje, Luis Miguel életében több nő is megfordult, a színésznő pedig azonnal véget vetett a házasságának.

Aracely kezdetben tagadta, 2011 februárjában viszont már elismerte, hogy volt férje semmilyen anyagi támogatást nem nyújt gyermeki neveléséhez. De nem áll szándékában, hogy jogi úton bírja rá a fizetésre.

 A színésznő testvére, Leonardo szerint, Aracely egyedül is tökéletesen megállja helyét, mindent biztosít gyermekei számára, amire szükségük van, ezért dolgozik, és remekül boldogul már két éve.

Szerinte, ha az énekes nem akarja látni őket, az az ő problémája, bár a gyerekekért mindkét szülőnek felelősnek kellene éreznie magát.

 Aracely régi vőlegénye és jó barátja, Rodrigo Vidal színész és felesége támogatják a színésznőt.

Vidal szerint Aracely egy intelligens, csodálatra méltó, erős nő, aki nagyszerű és követendő példát jelent az egyedülálló anyukák számára.

A 2009-ben készült ’Vad szív’ című sorozat jelentette számára a visszatérést a telenovellák világába gyermekei születése után. Ahogy mondja, az anyai örömök után szeretne ismét színészi sikereket is elérni.

Fotó: Jorgemoralesmata

 • Mindössze 30 egyed maradt a világ legkisebb cetfajából!

  Kihalás fenyegeti a világ legkisebb cetfaját, a kaliforniai disznódelfint – derül ki a Természetvédelmi Világalap (WWF) MTI-nek küldött közleményéből.    A […]

 • Milyen állat a liger?

  Mi történik, ha a macskafélék családjának két legimpozánsabb tagját, az oroszlánt és a tigrist keresztezzük egymással? A nászból megszületik egy […]

 • A mediterrán étrend megvédhet a környezetszennyezés káros hatásaitól

  Az antioxidánsokban, zöldségben, gyümölcsben, olívaolajban és fehér húsban gazdag mediterrán étrend megvédhet a légszennyezés egyes hosszú távú káros hatásaitól, és […]

 • Ültessünk szárazságtűrő növényeket!

  A környezettudatos emberek már ma is igyekeznek spórolni a vízzel, a közeljövőben azonban nagyon is lehetséges, hogy mindenki rá fog […]