Jorge Aravena: egy őszinte és erős karakter

A perui származású színész mostanában a 2008-ban készült ’Kedves ellenség’ című telenovellában látható a szimpatikus és elismert szakács szerepében. A mindig pozitív karaktereket játszó Aravenát 2011-ben azonban utolérte első rosszfiú szerepe, de ez nem okoz számára fejfájást. Jelenleg inkább az aggasztja, hogy jobb fülére elvesztette a hallását.

 Jorge Aravena 1969-ben született Peruban. Tízévesen a családjával Venezuelába költöztek, ott is nőtt fel, ezért felvette a venezuelai állampolgárságot.

Eddig több mint tizenöt telenovellában szerepelt. A ’Kedves ellenség’ című sorozat, melyben az orosz származású Ana Layevskával és Gabriel Sotoval játszik együtt, az első szereplése volt a mexikói televízióban.

 Színészként szeretne minél többféle szerepben bizonyítani. Mindenki úgy ismeri, mint egy erős karakterű, nemes szívű embert, bár állítása szerint a szituációtól függ, hogy mennyire udvariasan viselkedik.

Legrosszabb tulajdonsága szerinte, hogy nagyon egyenes is túlságosan is őszinte.

Még fiatal, de már most tudja, hogy azt szeretné, ha az emberek úgy emlékeznének rá, mint egy őszinte és becsületes emberre.

 Szereti a kihívásokat, de nem csak a szakmájában. Kilenc éven keresztül motocrossozott. Másik szenvedélye a billiárdozás, több saját terme is van.

 Négy gyermeke van. 1995-ben házasodott össze Jenny Martínezzel, akitől három gyermeke született, Jorge Luis, Claudia Valentina és Luis Fernando.

 2005-ben elváltak útjaik, válásukat 2007-ben mondták ki. Martínez a közelmúltban megvádolta volt férjét, hogy nem fizet gyermektartást, de a színész állítja, ez hazugság, és be tudja bizonyítani az ellenkezőjét.

Jelenleg Paola Toyos mexikói színésznő a párja, akivel van egy kisfiuk.

 2011-ben megkapta első ’gazember’ szerepét a mexikói melodrámában a ’La que no podía amar’-ban.

A felvételeken a munkájában is zavarja, hogy eddig ismeretlen okokból elvesztette hallását a jobb fülére. Bár számos vizsgálaton és fájdalmas kezelésen van túl, az orvosok nem tudták visszahozni a hallását.

 A színészt nem csak fizikailag, érzelmileg is megviselik a történtek. Úgy döntött, hogy az alternatív gyógyászat segítségét fogja igénybe venni, hátha legalább kis mértékben is, de visszakaphatja a hallását.

 Fotó: esmas

Random Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.