Antonio Banderas, a spanyolok szeretett színésze

Bár Banderas Los Angelesben él, rendszeresen „hazalátogat” Spanyolországba, ahol mindig nagy szeretettel fogadják. A közelmúltban egy sikeres spanyol tévéműsor új évadjának debütálására hívták meg, ahol sokat viccelődött, és egy kicsit elnosztalgiázott.

 A Pablo Motos  által vezetett ’Hangyaboly’ című tévéműsort, melyben egyaránt helyet kap a humor, a tudomány és a politika, nagy nézettséggel vetítik Spanyolországban 2006 óta. A műsor most egy másik csatornára költözik, ez alkalomból hívták meg Banderast, aki az új évad bemutató műsorának díszvendége volt.

A spanyolok örömmel fogadták szeretett és nagyra becsült kedvencüket, aki szívesen idézte fel pályája kezdetét a közönségnek.

Azt mondta, hogy a mai napig jól emlékszik arra a pillanatra, mikor fogta a bőröndjét, és elutazott Hollywoodba. Akkor még egy szót sem beszélt angolul. Mikor megérkezett, megvette az első újságot, ami a kezébe akadt, és abból megtanulta élete első angol mondatát, ami így hangzott : ’I Can Do That’, azaz ’Meg tudom csinálni’. Ennyi elég is volt a sikerhez, a ’Mambo királyai’ című filmjével el is indult hollywoodi karrierje.

Immár tizenöt éve él Los Angelesben, Melanie Griffith férje, és a spanyol gasztronómia egyik legkiválóbb nagykövete.

Saját bevallása szerint remek paellákat tud készíteni, Schwarzenegger és Penélope Cruz is megkóstolta már a főztjét.

A spanyol királlyal is nagyon személyes a kapcsolata, mindig értesíti, ha éppen Spanyolországban tartózkodnak Melanie-val.

 A színész a feleségéről is beszélt, azt mondta, ő egy nagyon kedves, nagylelkű és szórakoztató nő. Nem is tudna olyan társsal együtt lenni, akinek nincsen humorérzéke.

Már akkor csodálattal nézett rá, mielőtt beleszeretett. Banderas elhalmozta feleségét dicséreteivel, ahogy mondta, Melanie nagyszerű anya és szerető, nagyon intelligens, és csodálatos színésznő. Az hogy tizenöt éve együtt vannak, annak köszönhető, hogy még mindig szeretik egymást.

 A műsor végén, bizonyítva, hogy van humorérzéke és mindenre kapható, Antonio Banderas a közönség előtt viccesen eljátszotta, hogyan kell meghalni a filmvásznon.

Fotó: David Shankbone

Random Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.