Gabriel Sotonak nehéz gyermekkora volt

1975-ben született Mexikóban. Jó tanuló volt. Középiskolai tanulmányainak befejezése után felvették az egyetemre, ahol közgazdásznak tanult, de egy nap úgy döntött, otthagyja az iskolát, és inkább a modellkedésnek szenteli az életét.

 1996-ban részt vett a Törökországban megrendezett Mr.World szépségversenyen, melyre a világ minden tájáról érkeztek a szebbnél szebb férfiak. Gabo, ahogy a barátai hívják, a második helyen végzett.

 Modellként első jelentős munkáját a Hugo Boss-nál kapta.

 Egyszer csak belecsöppent a telenovellák világába is, és annak ellenére, hogy nem nem volt tapasztalata, nem csak a nézőket, hanem a kritikusokat is sikerült meggyőznie a játékával.

Első telenovellája a ’Szeretett Izabellám’ volt, amit számos másik követett.

2003-ban a ’Las Vias del Amor’-ban (’A szerelem ösvényei’) Aracely Arambula és Jorge Salinas oldalán szerepelt.

2005-ben visszatért Los Angelesbe, ahol többek között a színészképzésnek, a boksznak és a szörfözésnek szentelte az idejét.

A nézők legutóbb a ’Kedves ellenség’ című sorozatban láthatták, ahol ármány áldozata lesz, megcsalja kedvesét, és mire vissza tudná őt szerezni, a lány már másik férfiba lesz szerelmes.

Kiskorában nagyon szenvedett, miután elvesztette édesanyját. Még csak kilenc éves volt. Úgy emlékszik, hogy édesanyja mindig nagyon ideges volt, és sosem vigyázott magára. Súlyos fekélybetegség gyötörte, és egészen fiatalon, 32 éves korában hunyt el.

Gabriel Soto egyedüli gyermek volt, és sosem tette túl magát ezen a veszteségen, csak annyit tehetett, hogy megtanult vele együtt élni.

Anyukája halála után édesapjával és annak menyasszonyával költözött az Egyesült Államokba, és csak akkor tért vissza Mexikóba, mikor megkezdte közgazdasági tanulmányait.

 Gabriel mára már saját családot alapított, élettársa Geraldine Bazán színésznő, akivel 2009-ben megszületett első gyermekük, Elisa Marie.

Fotó: esmas.com/Sitio oficinal

 

 

Random Posts

 • Természetes megoldások fibromyalgia ellen

  A fibromyalgia egy krónikus, ismeretlen eredetű betegség, mely izommerevséggel, izomgyengeséggel, valamint a test több pontján jelentkező fájdalommal jár, ugyanakkor hátterében […]

 • Depresszió és ízületi bántalmak ellen: SAMe

  Az S-Adenozil-L-Metionin, röviden SAMe, egy olyan vegyület, mely természetesen is jelen van szervezetünkben. A metionin nevű aminosavból termelődik. Testünk – […]

 • Mikor hasznos a kutyasín?

  Kutyánk lábát bármikor érheti sérülés, vagy olyan megbetegedés, mely akadályozza a rendes mozgásban. Egy kutyasín nagyszerű segítséget jelent a terápia […]

 • Hollywood legújabb szívtiprói

  Úgy tűnik, a hollywoodi álomgyár nem csupán a jó filmek, hanem a vonzó és ígéretes tehetségű színészek kiapadhatatlan forrása is. […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.