Hilary Swank még mindig „harci” formában van

A 37 éves színésznő 2004-ben játszotta el Clint Eastwood drámájában, a ’Millió dolláros bébi’-ben, a bokszolónő, Maggie Fitzgerald szerepét. Akkori formáját azóta is szinten tartja, és ennek érdekében komolyan edzi a testét a mai napig.

 Az edzésprogram része a kimerítő futás, amit legutóbb Santa Monicában meg is tett, miközben lencsevégre kapták.

Legnagyobb csodálója, jelenlegi párja, John Campisi, aki egyben az ügynöke is. Már 2006 decembere óta alkotnak egy párt, ugyanakkor az esküvőre még nem készülnek.

 Korábban férjével, Chad Lowe-val (Rob Lowe testvérével) álompárnak számítottak. 1997–ben házasodtak össze, és sokáig úgy tűnt, hogy ez a házasság örökre szól.

Sokakban keltett megütközést, hogy 2000-ben, mikor a színésznő átvehette élete első Oscar-díját, beszédében mindenkinek köszönetet mondott, kivéve a férjét, akit elfelejtett megemlíteni.

A tehetséges színésznőnek később ezt volt alkalma pótolni, miután 2005-ben elnyerte második arany szobrocskáját. Ekkor Chad Lowe volt az első, aki felé kifejezte háláját.

Egy évvel később azonban már végleg elmúlt a szerelem közöttük, és 2006 májusában bejelentették, hogy elválnak.

 Hilary hónapokkal később szeretett bele Campisibe, Lowe-re 2009-ben talált rá újra a szerelem, Kim Painter producer személyében. 2009-ben megszületett első kislányuk, Mabel, ezután házasodtak össze, 2010-ben, egy kisebb, Los Angeles-i ceremónián.

Fotó: gdcgraphics

Random Posts

 • Előadás a smaragdfáról

  Másodszor tartottak előadást korunk csodafájáról, a smaragdfáról a Mágocsy Kastélyban, a XVI. Bodrogközi Napok alkalmából 2013.07.06-án. A több mint 2000 […]

 • Bableves

  Előző nap beáztatott 30 dkg tarkababot feltesszük hideg vízbe és felforraljuk. Ezt az első levet leöntjük, mert így nem fog […]

 • Hiperaktivitást okozó adalékanyagok

  Több mint 30 éve vita tárgyát képezi, hogy vajon az élelmiszerekben található adalékanyagok – tartósítószerek, mesterséges aromák és színezékek – […]

 • A szúnyogok áldozataikat a kilélegzett szén-dioxid alapján választják

  Az ember által kilélegzett szén-dioxid, valamint a bőr kipárolgása alapján választják ki potenciális áldozataikat a nőstényszúnyogok, a malária, a dengue-láz […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.