Bill Clinton elárulja a titkát: „Hogyan fogytam tíz kilót?”

Bill Clinton, az Egyesült Államok egykori elnöke, egy növényi alapú diétával több mint tíz kilótól szabadult meg. Az általa követett étrend egy biztonságos és egészséges módja a súlyvesztésnek, és csak két dolog kell hozzá: akaraterő és egészséges étkezési szokások.

 Az étrend növényi alapú, nem tartalmaz tejterméket, sem húst. Bill Clintonnak eredetileg szívproblémái miatt lett elrendelve ez a speciális étkezés, de örömmel tapasztalta, hogy segített neki néhány felesleges kilótól is megszabadulni.

„Növényi étrenden voltam” – mondta. – „Babot, salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket ettem, és minden reggel ittam egy fehérjében gazdag italt, ami mandulatejből, gyümölcsből és fehérjeporból állt. Úgyhogy a napi fehérjeszükségletemet már reggel meg is kaptam ezzel az itallal.”

 Ebédre chilis babot evett tortillával, borsósalátával és gyümölccsel. Vacsorára pedig általában ratatouille (francia padlizsános lecsó) volt puliszkával, lencsével és zöldsalátával.

 A diéta során egyáltalán nem evett húst, és ez is sokat segített. A kúra végére elérte ifjúkori testsúlyát.

 Ez az egészséges étrend, melyet bárki követhet, és nem csak egy kúra erejéig, hanem teljesen át is térhet rá, egy kiegyensúlyozott étrendet jelent, melybe olyan ételeket kell választani, melyeknek alacsony a telített zsírsavtartalma, kevés bennük a cukor, és mérsékelt mennyiségű a fehérje.

A zöldség- és gyümölcsfogyasztás pedig elengedhetetlen feltétel, mert ezek segítik a hatékony anyagcserét és az ideális testsúly elérését.

 Forrás: PRLog.Org

Random Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.