Ray Liotta bármikor formába hozza magát, ha kell

Az 56 éves színész az utóbbi időben jó pár kilót felszedett magára, de minthogy Hollywoodban egyre gyakrabban foglakoztatják, nem engedheti meg magának, hogy egy pocakos férfiú váljon belőle.

Az akaraterő és a kitartás nem hiányzik belőle, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy alig néhány hetes kimerítő edzés után sikeresen eltüntette az úszógumikat magáról, és a 15. Hollywood Film Awards díjátadó gálán már ismét csúcsformában tündökölt.

Pocak ide vagy oda, az egy gyermekes apuka nincsen híján a munkának. Az elmúlt években lecserélte régi ügynökségét, és több mozifilmben is szerepet kapott, valamint producerként is bemutatkozott a La Linea című thrillerben.

A The Son of No One-ban Al Pacino oldalán láthatjuk. Eredetileg nem Pacino-t kérték fel a szerepre, aztán mikor kiderült, hogy ő is csatlakozik a produkcióhoz, Liotta nagyon megörült neki. Szerencsésnek érzi magát, hogy olyan színészekkel játszhatott együtt, akiket mindig is csodált és nagyra becsült, mint Gene Hackman, Robert Duval, Robert De Niro és most Al Pacino.

Ray Liotta főként negatív karaktereket formált meg a vásznon, bár pályája kezdetén ez még korántsem volt így – mint például egyik kedvenc filmjében, a Corrina, Corrinában Whoopy Goldberg oldalán. A közönség ennek ellenére mégis a rosszfiúkkal azonosítja inkább. A színész úgy véli, hogy soha nem okozott neki problémát a sok negatív figura megformálása, és sosem ítélkezett felettük. Ő maga úgy gondolja, hogy ezek a szerepei sikeresebbnek bizonyultak karrierje során.

„Soha nem szabad saját személyiségünkkel összekeverni a negatív karaktereket „–vallja.- „A bűnöző szerepekben ez a legnagyobb veszély.”

Életében sosem verekedett, és ha egy filmben meg is kellett ütnie valakit, utána mindig rosszul érezte magát.

Az új szerepek sora még korántsem ért véget számára. Most készült el a The Detroits, melyben Tobey Maguire-rel és Laura Linney-vel játszik együtt. És néhány hónapja fejezte be a Cogan’s Trade forgatását Brad Pittel, és a The Place Beyond the Pines-t Ryan Goslinggel és Bradley Cooperrel.

Egyik legemlékezetesebb filmjében, az 1990-es 'Nagymenők'-ben

Random Posts

 • A víz “megolajozza” az agyat egy kutatás szerint

  A víz “megolajozza” az agyat: 14 százalékkal gyorsabban járhat az esze annak, aki gondolkodást igénylő feladat megoldása előtt megiszik fél […]

 • Ülő foglakozásúak jógája

  Manapság a legtöbben olyan munkát végeznek, melynek során jobbára egész napra egy székhez vannak „láncolva”. Egy új kutatás szerint az […]

 • A rosacea oka az immunrendszer hibájában keresendő

  A rosacea nevű krónikus betegséggel a világon nagyon sokan kénytelenek együtt élni, csak az Egyesült Államokban 14 millió ember szenved […]

 • A felmelegedés hatására kétszer is csökkent az emlősök testmérete

  A több mint 50 millió évvel ezelőtt lezajlott globális felmelegedési hullámok hatására kétszer is csökkent az emlősök testmérete, méghozzá jelentősen […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.