Heather Locklear, a szerencse lánya

Pályája kezdetén

Heather Locklear sosem rajongott a tanulásért, a gimnázium elvégzése után a Kaliforniai Egyetemre vették fel, ahol mindössze másfél évet töltött el. Ennek ellenére 1983-ban, mindössze 21 évesen már ott ült négy hálószobás, öt fürdőszobás kaliforniai házában. Akkoriban sokszor elgondolkodott azon, hogy minek köszönheti szerencséjét. Sok olyan színésznőt látott, akik keményen dolgoztak, és tíz évet is várniuk kellett a nagy kitörésre. Hogy előtte miért nyílt meg olyan hamar a siker kapuja, arra nem talált magyarázatot.

Persze a válasz részben egyértelmű: Heather szépségében keresendő. Kezdetben tévéreklámokban tűnt fel, látható volt Coca-cola, Pepsi és James Garner reklámokban. Hamarosan tévéepizódokban is szerepelni kezdett, amiről azt gondolta, hogy ugyanolyan alkalmi munkák lesznek, mint a reklámok.

Akkoriban mindent nagyon könnyelműen vett, és a színészetről sem gondolkodott komolyan. Egészen addig, míg a 80-as évek sikersorozatában, a Dinasztiában fel nem ajánlottak neki egy szerepet. Ekkor fordult meg először a fejében, hogy komoly karriert futhat be. A Dinasztia sorozat volt az első film, amit igazán akart.

Ahogy a történet fonala eltávolodott az ő karakterétől, a sorozat készítői nem újították meg Heather szerződését. Ez a hír a lehető legjobbkor jött Ricky Husky számára, aki a William Shatner főszereplésével készült T. J. Hooker producere volt. Husky éppen egy gyönyörű, fiatal, kaliforniai szőke lányt keresett a sorozatba, valakit, akit nem csak a csinos fejéért szeretnek meg a nézők, hanem átütő és szerethető személyiségéért is. Heather Locklear tökéletes választásnak bizonyult.

Az már csak hab volt a tortán, hogy miután leszerződtették a rendőrsorozatba, a Dinasztia is felkérte őt még három epizódra.

Locklearről úgy vélekedett a T.J.Hooker producere, hogy ahhoz képest, hogy nem volt sok tapasztalata, nagyon jól végezte a dolgát. Locklear nem csak egy csinos szőkeség volt a filmvásznon, hanem valóban egy erős karakter, akinek van kisugárzása.

A színésznő úgy érezte, hogy még számos lehetőség áll előtte. A már befutott színészekhez képest kezdőnek számított, ugyanakkor sok olyan színész megfordult mellette, akiknél már sokkal több tapasztalattal rendelkezett. Látta magán a fejlődést, és ez örömmel töltötte el.

A T.J. Hookerben 1982-től 1986-ig szerepelt. Ezután számos filmben és tévés produkcióban feltűnt, ám a legismertebb szerepét 1993 és 1999 között alakította a Melrose Place című sorozat Amanda Woodwordjaként. Mikor a sorozatba került, ő már nagy névnek számított a szakmában, és valójában a Melrose Place készítői is azért hívták, hogy fellendítse a sorozat nézettségét, ami érkezése után meg is történt.

A Mlerose Place Amanda Woodwardjaként

Mesébe illően sorozatbeli szerelmével az életben is egymásra találtak, igaz kis késéssel. Jack Wagnerrel a magánéletben is jó barátságot ápolt, de csak 2007-ben, Heather válása után alakult át a kapcsolatuk szerelemmé.

Sok rajongó örömmel fogadta a hírt, miszerint 2011 augusztusában a két színész végre eljegyezte egymást. A mesének azonban lehet, hogy vége szakad: Heather Locklear a múlt héten bejelentette, hogy felbontották az eljegyzést, és szakítottak. A színésznő lánya, a 14 éves Ava Sambora biztos szomorkodik a történtek miatt, hiszen ő nagyon örült annak, hogy anyukája ismét férjhez megy.

Egyelőre nem tudni, hogy a pár miért döntött a szakítás mellett, de lehet, hogy szerepe van Jack Wagner közelmúltban felbukkant 23 éves lányának is, akiről a színész azt sem tudta, hogy a világon van. Ugyanis 23 évvel ezelőtt egy kis kalandba keveredett egy ismeretlen hölggyel, aki a kapcsolatukból született kisbabát örökbeadta. A New Yorkban felnőtt lány magándetektív segítségével kutatta fel igazi édesapját. Jack Wagner nagy örömmel értesült lánya létezéséről, és máris nagyon jó a kapcsolat közöttük.

Nem lehet tudni, hogy Heather Locklear és Jack Wagner kibékülnek-e, mindenesetre fura az élet, hiszen a színész szinte egyidőben vesztette el szerelmét és kapta vissza kislányát.

Kapcsolódó cikk: 

Heather Locklear és Jack Wagner “végre” eljegyezték egymást

Random Posts

 • Ez a legfenyegetőbb táplálkozási probléma a világon

  Az elégtelen táplálkozás miatt kialakuló elhízás a legnagyobb probléma a világon egy új globális jelentés szerint. A világ tápláltsági állapotáról […]

 • Tíz higanymilliméterrel csökkenti a vérnyomást egy pohár céklalé

  Tíz higanymilliméterrel csökkenti a vérnyomást egy pohárnyi céklalé – erre az eredményre jutottak brit orvosok.     A pohár két és fél […]

 • Futás és jóga: remekül kiegészítik egymást

  Számos egészségügyi előnye van, ha rendszeres testedzésünkben a jógát a futással ötvözzük. Több szempontból is remekül kiegészítik egymást! A jógagyakorlatok segítenek enyhíteni […]

 • Egyre kisebb az Antarktisz feletti ózonlyuk

    Az ózonlyuk kezd bezárulni – mondta Gert König-Langlo, a német Neumayer III. Antarktisz-kutatóállomás vezetője szerdán Bremerhavenben. A szakértő szerint […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.