Heather Locklear, a szerencse lánya

Pályája kezdetén

Heather Locklear sosem rajongott a tanulásért, a gimnázium elvégzése után a Kaliforniai Egyetemre vették fel, ahol mindössze másfél évet töltött el. Ennek ellenére 1983-ban, mindössze 21 évesen már ott ült négy hálószobás, öt fürdőszobás kaliforniai házában. Akkoriban sokszor elgondolkodott azon, hogy minek köszönheti szerencséjét. Sok olyan színésznőt látott, akik keményen dolgoztak, és tíz évet is várniuk kellett a nagy kitörésre. Hogy előtte miért nyílt meg olyan hamar a siker kapuja, arra nem talált magyarázatot.

Persze a válasz részben egyértelmű: Heather szépségében keresendő. Kezdetben tévéreklámokban tűnt fel, látható volt Coca-cola, Pepsi és James Garner reklámokban. Hamarosan tévéepizódokban is szerepelni kezdett, amiről azt gondolta, hogy ugyanolyan alkalmi munkák lesznek, mint a reklámok.

Akkoriban mindent nagyon könnyelműen vett, és a színészetről sem gondolkodott komolyan. Egészen addig, míg a 80-as évek sikersorozatában, a Dinasztiában fel nem ajánlottak neki egy szerepet. Ekkor fordult meg először a fejében, hogy komoly karriert futhat be. A Dinasztia sorozat volt az első film, amit igazán akart.

Ahogy a történet fonala eltávolodott az ő karakterétől, a sorozat készítői nem újították meg Heather szerződését. Ez a hír a lehető legjobbkor jött Ricky Husky számára, aki a William Shatner főszereplésével készült T. J. Hooker producere volt. Husky éppen egy gyönyörű, fiatal, kaliforniai szőke lányt keresett a sorozatba, valakit, akit nem csak a csinos fejéért szeretnek meg a nézők, hanem átütő és szerethető személyiségéért is. Heather Locklear tökéletes választásnak bizonyult.

Az már csak hab volt a tortán, hogy miután leszerződtették a rendőrsorozatba, a Dinasztia is felkérte őt még három epizódra.

Locklearről úgy vélekedett a T.J.Hooker producere, hogy ahhoz képest, hogy nem volt sok tapasztalata, nagyon jól végezte a dolgát. Locklear nem csak egy csinos szőkeség volt a filmvásznon, hanem valóban egy erős karakter, akinek van kisugárzása.

A színésznő úgy érezte, hogy még számos lehetőség áll előtte. A már befutott színészekhez képest kezdőnek számított, ugyanakkor sok olyan színész megfordult mellette, akiknél már sokkal több tapasztalattal rendelkezett. Látta magán a fejlődést, és ez örömmel töltötte el.

A T.J. Hookerben 1982-től 1986-ig szerepelt. Ezután számos filmben és tévés produkcióban feltűnt, ám a legismertebb szerepét 1993 és 1999 között alakította a Melrose Place című sorozat Amanda Woodwordjaként. Mikor a sorozatba került, ő már nagy névnek számított a szakmában, és valójában a Melrose Place készítői is azért hívták, hogy fellendítse a sorozat nézettségét, ami érkezése után meg is történt.

A Mlerose Place Amanda Woodwardjaként

Mesébe illően sorozatbeli szerelmével az életben is egymásra találtak, igaz kis késéssel. Jack Wagnerrel a magánéletben is jó barátságot ápolt, de csak 2007-ben, Heather válása után alakult át a kapcsolatuk szerelemmé.

Sok rajongó örömmel fogadta a hírt, miszerint 2011 augusztusában a két színész végre eljegyezte egymást. A mesének azonban lehet, hogy vége szakad: Heather Locklear a múlt héten bejelentette, hogy felbontották az eljegyzést, és szakítottak. A színésznő lánya, a 14 éves Ava Sambora biztos szomorkodik a történtek miatt, hiszen ő nagyon örült annak, hogy anyukája ismét férjhez megy.

Egyelőre nem tudni, hogy a pár miért döntött a szakítás mellett, de lehet, hogy szerepe van Jack Wagner közelmúltban felbukkant 23 éves lányának is, akiről a színész azt sem tudta, hogy a világon van. Ugyanis 23 évvel ezelőtt egy kis kalandba keveredett egy ismeretlen hölggyel, aki a kapcsolatukból született kisbabát örökbeadta. A New Yorkban felnőtt lány magándetektív segítségével kutatta fel igazi édesapját. Jack Wagner nagy örömmel értesült lánya létezéséről, és máris nagyon jó a kapcsolat közöttük.

Nem lehet tudni, hogy Heather Locklear és Jack Wagner kibékülnek-e, mindenesetre fura az élet, hiszen a színész szinte egyidőben vesztette el szerelmét és kapta vissza kislányát.

Kapcsolódó cikk: 

Heather Locklear és Jack Wagner “végre” eljegyezték egymást

Random Posts

 • Húsmentes McDonald’s Indiában

  Húsmentes éttermet nyit az amerikai McDonald’s gyorsétteremlánc Indiában, hogy megfeleljen a helyi étkezési hagyományoknak.     A hatalmas országban a többségben lévő […]

 • Meglepő eredményekkel szolgál a világ eddigi legnagyobb cápaszámlálása

  Már az első évben meglepő eredményekkel szolgál a világ korallzátonyainak cápapopulációit vizsgáló eddigi legnagyobb kutatás: a hároméves projekt keretében megfigyelt […]

 • A kukoricaszirup fokozza a cukorbetegség kockázatát

  Amerikai és brit kutatók szerint a magas fruktóztartalmú kukoricaszirupnak jelentős szerepe van abban, hogy a kettes típusú cukorbetegségben szenvedők száma világszerte növekszik. […]

 • A laboratóriumok áldozatai

  Minden évben több tízmillió állatot boncolnak, fertőznek meg, injekcióznak, gázosítanak el, vakítanak meg, és égetnek rejtett laboratóriumokban és kutatási létesítményekben. […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.