Sergio Sendel: a legnépszerűbb rosszfiú

A 45 esztendős mexikói születésű színész mögött több mint 20 éves pályafutás áll. Ez idő alatt legismertebb szerepei a negatív karakterek megformálásához kötődnek. Hazánkban is főként mint rosszfiút ismerték meg a nézők, bár a népszerűségén semmit sem változtat, hogy nem a pozitív hőst alakítja a telenovellákban. Olyan ő a mexikói sorozatokban, mint Jockey Ewing a Dallasban: az elbűvölő gazember, akit nem lehet nem szeretni.

Itthon olyan filmekben láthattuk, mint a Ramóna, A betolakodó, a Mindörökké szerelem vagy a Szerelempárlat. Utóbbi telenovellában Aarón megformálásáért elnyerte a legjobb negatív karakter díját a mexikói telenovellák kategóriában.

 Eddigi szerepei során azért nem állt mindig a rossz oldalon, megcsillogtatta már komikus vénáját, játszott katonát, és volt már pozitív főszereplő is a 2004-es Amarte es mi pecado-ban (Az a bűnöm, hogy szeretlek).

Szinkronszínészként is bemutatkozott, a Jégkorszak című animációs film első részében ő kölcsönözte a hangját Diego-nak, a smilodonnak, azaz kardfogú nagymacskának.

 Szerepeiben rendre nem csak a rosszfiút, hanem a nőcsábászt is megtestesíti. Eddig telenovelláiban, saját bevallása szerint, szinte mindig a legcsinosabb nők voltak a partnerei. Meglepő módon azonban a szerelmes jelenetek nem szórakoztatják, sőt, szerinte ezek unalmasak és kellemetlenek. Hiszen a felvételek során rengeteg ember veszi őket körül, a kollégák, a stábtagok, a rendező, és ez nem könnyíti meg a helyzetet.

Különösen szívesen emlékszik vissza a 2008-as Mindörökké szerelem című sorozatára, ahol Luceroval kellett közelebbi kapcsolatba kerülnie, aki nagyon tetszett neki, mert csinos és tehetséges színésznő, és jó volt együtt dolgozni vele. De senkinek sem kell ennél többre gondolni. Sergio Sendel ugyanis hűséges házasember, imádja a feleségét, és két gyermekét, akik ikrek: egy fiú és egy kislány.

Fotó: Televisa

Random Posts

 • Egyedülálló módon „beszél” egy ázsiai elefánt

  Egy ázsiai elefánt  megtanult kimondani legalább hat koreai szót, és ezt egy tudományos vizsgálat is megerősítette. A hím elefántot Koshiknak hívják, […]

 • Egymillió hektáros tengeri parkot létesítettek Malajziában

  Egymillió hektáron elterülő tengeri parkot létesítettek Malajziában: a döntés mérföldkőnek számít a globális tengeri élővilág megőrzése és a fenntartható fejlődés […]

 • Ezek az édességek depressziót okozhatnak a férfiaknál

  A túl sok cukrozott üdítőital, sütemény és más édesség fogyasztása növeli a depresszió kockázatát férfiaknál – derítették ki brit kutatók, […]

 • A tengerek óriásait veszélyeztetik a műanyag mikroszemcsék

  A tengerek óriásait, a bálnákat, cápákat, rájákat veszélyeztetik a műanyag mikroszemcsék, naponta akár több százat is lenyel belőlük némely egyed […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.